enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

Zaterdag 5 maart vindt er een informatiedag plaats over zeewier in de Natuurwinkel in Drachten. Wim Roeleveld, deskundig op het gebied van zeewier, laat de bezoekers kennis maken met de vele mogelijkheden die zeewier, zoals dulse, zeespaghetti, kombu en wakame, te bieden heeft. En voor wie durft...mag er ook geproefd worden!

Zeewier wordt al heel lang verwerkt als stabilisatie- en verdikkingsmiddel in verschillende producten. In de voeding is zeewier verder in Nederland eigenlijk alleen bekend van het (Japanse) zeewier in de sushi.

Steeds vaker lees je ‘Zeewier is de groente van de toekomst?’ we hebben het namelijk in overvloed en het zit bomvol vitaminen en mineralen!

Wil je ook kennis maken met Zeewier? Kom dan zaterdag 5 maart tussen 11.00 en 16.00 uur naar de informatiedag.

Proef, beleef en ervaar!

Natuurwinkel Drachten, Moleneind Zuidzijde 57-59 9203 ZW Drachten