enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

rispinge voorkant 

 

Open dag met activiteiten voor jong en oud

12 oktober 2017 viert woonzorgcentrum Rispinge, locatie van ZuidOostZorg, haar zestigjarig jubileum. Rispinge als hart van de wijk viert dit jubileum natuurlijk niet alleen. Iedereen is van 9.30 – 16.00 uur van harte welkom op de open dag.

De open dag staat in het teken van het thema: Leefplezier en beleven. Rond dit thema is een boordevol activiteitenprogramma georganiseerd. Kom langs voor één van de workshops, Kom tot rust bij de welness-activiteiten of laat een mooie portretfoto maken. Daarnaast kunt u genieten van het optreden van het Overdagkoor. Bent u zelf muzikaal? Dan mag de workshop: spelen op een ukelele, niet op het activiteitenschema ontbreken.

Rispinge Hart van de wijk
In 2016 is Rispinge na de verbouwing feestelijk heropend. Onderdeel van deze verbouwing was de realisatie van restaurant Bysûnder en de ontwikkeling van Rispinge als hart van de wijk de Bouwen. Dit betekent dat Rispinge zich inzet om de wijk zo veel mogelijk bij haar activiteiten te betrekken, zodat Rispinge, de bewoners en omwonenden iets voor elkaar kunnen betekenen. Dit vertaalt zich in de organisatie van verschillende (beweeg)activiteiten, samenwerkingen met scholen en organisaties uit de wijk.

Daarom wordt het zestigjarig jubileum dan ook niet binnenshuis gevierd, maar nodigt Rispinge graag alle belangstellenden uit om langs te komen op de open dag. De open dag en de activiteiten op 12 oktober zijn gratis toegankelijk.