enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

Van 23 tot en met 27 oktober (herfstvakantie) organiseert Sportbedrijf Drachten de Zwem4daagse in Zwemcentrum De Welle. Gesteund door de KNZB is de Zwem4daagse het grootste landelijke zwemevenement van Nederland. Iedereen met een zwemdiploma mag deelnemen aan dit feestelijk en sportieve evenement. Tevens mogen de deelnemers op deze dagen gratis recreatief zwemmen!

Dit jaar vindt het evenement voor het eerst in de ochtend plaats, van 10.00 – 11.30 uur. Naast de traditionele Zwem4daagse, waarbij de deelnemers 4 dagen een afstand van 250m (kinderen), 500m of 1000m zwemmen, kan er nu ook een uitdagend parcours worden afgelegd. Iedere dag een ander parcours van klimmen, klauteren, hindernissen, glijden, duiken en meer! Kortom, een geweldige uitdaging om samen met je vrienden, familie, collega’s of klasgenoten aan mee te doen.

Bij een volle stempelkaart ontvangen de deelnemers een medaille. Op de laatste dag zal er een spetterend eindfeest plaatsvinden. Naast de Zwem4daagse zijn er in de herfstvakantie meerdere toffe activiteiten te doen in het zwembad.

Ga jij de uitdaging aan?

Aanmelden kan tot en met 21 oktober 2017 bij Zwemcentrum De Welle of via http://www.sportbedrijf-drachten.nl/zwem4daagse/.

Kijk voor meer informatie op http://www.sportbedrijf-drachten.nl/zwem4daagse/ of bel naar 0512 58 36 66.