enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

 Tai sji DSC 6251 crop taiji 24 vorm

 

Dinsdag 10 oktober van 18.45-19.45 uur is er een introductieles taiji 24-vorm in De Trijesprong aan De Ee 70 in Drachten. Deze les is de eerste in een serie van tien. Je kunt de les volgen ter kennismaking en daarna besluiten of je de hele cursus wilt doen.

In de cursus behandelen we de eerste twaalf bewegingen van de 24-vorm. De cursus is geschikt voor beginners, maar ook voor mensen die deze vorm al kennen en willen werken aan verbetering van hun uitvoering.

De 24-vorm is één van de bekendste taiji-vormen. Het is een serie van 24 bewegingen, waarvan je in deze cursus de eerste helft leert. In een vervolgcursus kun je aan de slag met de tweede helft.

Hoewel de bewegingen van taiji zijn voortgekomen uit de vechtsport, wordt taiji vooral beoefend voor een betere gezondheid. Je beweegt langzaam en streeft ernaar om de bewegingen vanuit een goede houding, aandachtig en functioneel uit te voeren. Dat helpt je bij het verbeteren van je coördinatie, balans, behendigheid, concentratie en je algehele vitaliteit.

Kosten introductieles € 10,-. Graag even aanmelden. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-29323108.