enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

De Gemeente Smallingerland organiseert dinsdag 31 oktober a.s. een rijvaardigheidsdag voor 50-plussers. Als locatie is het Verkeerseducatiecentrum (VEC) aan De Knobben 100 te Drachten. De organisatie is in handen van de gemeente Smallingerland, het ROF en de Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV).

De rijvaardigheidsdag kan gezien worden als een bijspijkercursus. De nieuwe verkeerssituaties- en regels worden doorgenomen en er wordt een praktijkrit gereden. Er zitten geen gevolgen voor uw rijbewijs aan vast. Rijvaardigheidsdagen worden rondom in Fryslân georganiseerd, maar heel bijzonder is dat u ditmaal ook een korte training op de slipbaan mag doen.

Dankzij financiële bijdragen van de gemeente en het ROF kost deelname aan de rijvaardigheidsdag slechts € 12,50 per persoon. Opgave kan vanaf nu via het onderstaande adres. Let wel: Voor zowel de ochtendtraining (8.45-12.00 uur) als de middagtraining (12.45-16.00 uur) zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar.

U kunt zich tot uiterlijk 13 oktober a.s. opgeven bij Mevr. J. Stockmann van de gemeente Smallingerland, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0512-581234

Bij opgave graag naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum doorgeven.