enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

sunenzHoe is het met uw gezondheid gesteld?

Donderdag 26 oktober van 13.30-17.00 uur wordt in Sûnenz, Burg Wuiteweg 140b Drachten, weer een Sûnmarkt georganiseerd. 

Onder het motto ‘meten is weten’ wordt op de markt de mogelijkheid geboden om verschillende gezondheidstests te doen. Laat bijv. uw knijpkracht of uw vetpercentage meten. Hoe is het gesteld met uw geheugen? Wilt u meer informatie over thuiszorg, casemanagement of wilt u ook graag 'ontzorgd verhuizen'? Op de Sûnmarkt staan de partners van Sûnenz voor u klaar met verschillende gezondheidstests en beantwoorden uiteraard graag al uw vragen. Beleef ook de wereld van virtual reality! Vanuit uw stoel stapt u zo de natuur in of maakt u een stadswandeling door Leeuwarden.

De metingen zijn bedoeld om gezondheidsproblemen vroegtijdig op te sporen. Indien nodig zet de Sûnenz-partner een behandeling in. Ook doorverwijzing naar een andere samenwerkingspartner of de huisarts behoort tot de mogelijkheden.

Gezondheidspaspoort

Alle bezoekers ontvangen bij aankomst op de markt een gezondheidspaspoort. Op dit paspoort kunnen de metingen worden bijgehouden. Heeft u bij een vorige Sûnmarkt al een gezondheidspaspoort ontvangen? Neem deze dan mee en vergelijk uw uitkomsten! Op de markt is voor jong en oud genoeg te beleven; iedereen is van harte Wolkom!