enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

De Vrienden van de Tropische kas kijken we terug op een geslaagde Appeldag. Een jaarlijkse beleving dag die sinds 2009 door ons wordt georganiseerd. De Appeldag is ontstaan na de aanplant van de fruitboomgaard bij het Gemeentehuis.

De appel stond zaterdag centraal: bezoekers konden appelsap kopen dat vers geperst werd met een appelpers, je kon zijn eigen fruitboom door pomologen laten determineren, er werd een boomgaard-rondleiding gegeven en een mini-workshop Didgeridoo spelen. In de kas kon je een appeltaartje met koffie nuttigen en op de streekmarkt diverse producten kopen. Voor de kinderen was er een knutselactiviteit met appels en herfstbloemen. Ondanks de regen was het een fijne dag.

Deze afsluitende activiteit rondt het seizoen voor de tropische kas weer af, wij willen graag alle vrijwilligers bedanken voor hun fantastische inzet wat groenonderhoud betreft, en de gastvrouwen die ieder weekend de bezoekers in de kas welkom heten. Lijkt het u ook leuk om ons te helpen bij onze activiteiten stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 28 September hebben we onze opruim-dag, komt u helpen? Vele handen maken licht werk.