enquete
 
Bekkema
 
warrenhove
 
damhus
 
bewegingscentrum
 
abd pluskrant banner
 
humanitas
 
museumdr8888
 
smelneserfskip
 
meldij
 
rebbers
 
Uitinmedia

 Lindeboom

 

nieuwsbrief sunenz

bieb drachtenZondag 22 oktober, aanvang 14.30 uur, geeft de Drachtster blogger Liset van der Stoep, van de succesvolle blog www.beautydagboek.com, een  workshop Bloggen en Vloggen in Bibliotheek Drachten. Deelnemers leren alles over het opzetten van een blog, het maken van YouTube video’s, productfotografie en het schrijven van vlotte blogteksten.

Liset vertelt over hoe zij haar blog Beautydagboek is gestart, geeft waardevolle tips als je wilt beginnen met bloggen en/of vloggen en hoe je hier iets mee kunt verdienen.

Je kunt tijdens deze workshop kiezen uit twee onderdelen; Bloggen en Vloggen. Bij de sessie Bloggen gaan bedenk je een naam voor je (toekomstige) blog, oefenen je met het schrijven van een pakkende blogpost en leer je hoe je mooie foto’s voor je blog kunt maken.

Bij de sessie Vloggen denk je na over welk onderwerp jij filmpjes wilt gaan maken. Je gaat oefenen met het maken van een video en krijgt tips hoe je dit het beste aan kunt pakken. Met een beetje geluk heb je aan het einde van de workshop je allereerste video gemaakt!

De blogworkshop is bedoeld voor iedereen vanaf 12 jaar.

Kosten bibliotheekleden: € 8.00 / Kosten niet-leden: € 10.00

.